МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ „ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ”

11 – 13 март 2011
21 – 23 октомври 2011

Организатор: Бери Груп - България
Регистрирайте се предварително на www.edu-fair.eu

За изложението

България има своя реномиран и престижен международен образователен панаир, на който два пъти годишно всички заинтересовани да могат да се срещат с най-големите образователни институции на Европа, САЩ, Канада, Азия и др.

„ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” е единственото българско образователно събитие, което е подкрепено от ЕС – Програмите CORDIS & TED. Всички посетители имат възможността да се запознаят с възможностите за обучение в Европа. В проекта са включени и няколко държавни образователни организации като Агенция за наука и висше образование на Хърватия, Посолствата на Кипър и Финландия, Министерството на образованието на Чехия и много други.

Участници

„ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” дава възможност на бъдещите кандидат-студенти, да се срещнат лично с представители на немски университети и с Немската служба за академичен обмен (DAAD). Всяка година DAAD дава възможност на над 55 000 студенти да получат своето образование в над 250 програми в Германия. Това е най-голямата финансираща организация в света, която подкрепя международния обмен на студенти и учени.

„ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” се организира с помощта на Столична община. На форума до момента взеха участие изложители от над 27 държави, което направи изложението единственото подобно на Балканите. Към момента „ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” е подкрепен от над 55 медийни партньори в България от цялата страна.

„ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” се провежда в Националния дворец на културата два пъти годишно: 11 – 13 март 2011, 21 – 23 октомври 2011
Регистрирайте се предварително на www.edu-fair.eu

ВАЖНО !!!
Входът за посетители на форум „ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ” е свободен след направена onlinе - регистрация или на място по време на самото изложение.

Работно време

От 10:00 до 18:00 (10 a.m. – 6 p.m.) – всеки ден от обявените дни за провеждане на изложението.

ДОСТЪП НА ПОСЕТИТЕЛИ
Изложението за образование и обучение "EBBS" предлага пълен достъп на всички заинтересовани лица до събитието без ограничения.

Необходимо е! Предварителна регистрация за участие, като всеки посетител на изложението може да разгледа и получи информация. Възможно е тя (регистрацията) да бъде направена на място или по електронен път << тук >>.

Изпрати на приятел